Register

A password will be e-mailed to you.

Patríte medzi fanúšikov pretekárskych hier? Obľubujete skôr simuláciu, než arkádovo ladené herné spracovania motošportu? Ak je vaša odpoveď na obe otázky kladná, plus máte radi DiRT Rally, potom môžete oslavovať, nakoľko regulárne pokračovanie dorazí v úvode budúceho roku. 

Spoločnosť Codemaster patrí k matadorom pretekárskych hier. Už viac ako tri dekády totiž hráčov zásobujú skvelými titulmi, medzi ktorými sa nájdu také mená ako Colin McRae Rally, TOCA, Micro Machines, F1 a mnohé ďalšie. Posledné roky, najmä po nešťastnom úmrtí Colina McRae, sa séria hier s týmto menom pomaly pretransformovala v značku DiRT, ktorá sa už vo februári 2019 rozrastie o ďalší diel.

O existencii DiRT Rally 2.0, ako sa nástupca populárneho DiRT Rally z roku 2015 nazýva, sa šepkalo už niekoľko dní. Dnešným dňom však Codies dohady ukončili a svoj najnovší počin oficiálne predstavili hernej obci. Pokračovanie vynikajúco hodnoteného titulu prinesie vylepšenia konceptu, s ktorým hra pred niekoľkými rokmi zabodovala, a tak sa možno tešiť na ešte autentickejší jazdný model, deformáciu terénu, dôraz kladený napríklad na správnu voľbu pneumatík, a to, samozrejme, nebude všetko. Svoje pretekárske zručnosti budete môcť otestovať na tratiach na Novom Zélande, v Argentíne, Španielsku, Poľsku, Austrálii a USA. Aby toho nebolo málo, Codemasters si zabezpečili licenciu na osem tratí z FIA World Rallycross šampionátu a i na kategóriu Supercars.

Dnešné oznámenie so sebou síce príliš mnoho konkrétnych informácii neprinieslo, no autori skrátka chcú vytvoriť čo najviac pohlcujúci off-roadový pretekársky titul, v ktorom bude i tá najmenšia chyba znamenať koniec vášho pretekárskeho snaženia. Na záver už iba dodáme, že DiRT Rally 2.0 dorazí 26. februára 2019 pre PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroj: dirtrally2.com

Komentuj!