Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony naservírovala v septembri 2018 predplatiteľom služby PlayStation Plus viacero zaujímavých titulov. Bude tak tomu aj v októbri?

Najväčším lákadlom októbrového výberu bude survival horor Friday the 13th: The Game, dostupný pre majiteľov konzol PlayStation 4. Ten ponúkne multiplayer určený pre ôsmich hráčov, kde sa jeden z nich vžíva do roly legendárneho zabijaka Jasona Vorheesa a ďalší siedmi sa stavajú jeho potenciálnymi obeťami. Ďalšou hrou určenou na PS 4 bude futuristická športová záležitosť Laser League.

Na PlayStation 3 si budete môcť pre zmenu vyskúšať nie úplne tradičnú hororovo ladenú záležitosť Master Reboot, v ktorej smrť neznamená koniec, ale nový začiatok. Ďalšou hrou ponuky je logický titul The Bridge, v ktorom si patrične potrápite vaše mozgové závity. Ten si môžete zahrať ako na PlayStation 3, tak na PlayStation 4 a PS Vita.

Októbrový výber nezabúda ani na majiteľov handhelduPlayStation Vita, na ktorú budú k dispozícii rovno dva tituly. Prvým z nich je sequel Rocketbirds: Hardboiled Chicken s názvom Rocketbirds 2: Evolution a tým druhým cyberpunková adventúra 2064: Read Only Memories. Obe hry však budú v rámci funkcie Cross-Play dostupné aj na PlayStation 4.

Komentuj!