Register

A password will be e-mailed to you.

Nová nádielka Xbox Live Gold titulov pre Xbox 360 a Xbox One bola oficiálne predstavená. Poďme sa teda spoločne pozrieť na to, čo si Microsoft pripravil na október pre predplatiteľov tejto služby.

Obľúbenci varenia a dobrého jedla si na Xboxe One určite prídu na svoje vďaka párty titulu Overcooked!. V tejto zábavnej hre si precvičíte svoje reflexy, koordináciu a schopnosť zvládať časový nátlak, keďže zákazníci neradi dlho čakajú na objednané jedlo. Ak ste tento titul ešte nehrali, odporúčame Overcooked! minimálne vyskúšať, ide o naozaj skvelú zábavu. Ak vás varenie omrzí, v polovici októbra budete môcť na Xboxe One siahnuť po akčnom RPG Victor Vran, v ktorom budete porciovať hordy démonov v temnom meste Zagoravia. 

Na Xboxe 360 si zase budete môcť vyskúšať rolu kaskadéra v titule Stuntman: Ignition, ktorý v polovici mesiaca vystrieda Agent 47 s so starším, ale výborným, titulom Hitman: Blood Money. Obe hry pre Xbox 360 budú vďaka spätnej kompatibilite dostupné aj na Xbox One, takže majiteľov týchto konzol čaká celkom slušná nádielka hier.

Komentuj!