Register

A password will be e-mailed to you.

Len prednedávnom autori pikantnej vizuálnej novely s názvom Dreams of Desire, sprístupnili v rámci propagácie titulu prvých päť epizód svojho počinu úplne zdarma. Hoci sa snažia takpovediac klamať obalom, nakoľko na oficiálnej stránke svoj projekt popisujú ako dramatický príbeh plný zvratov, zrady a sebapoznania, v konečnom dôsledku ide iba o explicitné zobrazovanie sexuálnych obrázkov, ktorých je v celej novele nemálo. Medzitým sa však zrodila ďalšia novela hriechu, nakoľko vyšlo Indecent Desires, snažiace sa zaujať podobnými aspektami. 

Indecent Desires, rovnako ako aj vyššie spomínaný projekt, klame svojím popisom. Jeho tvorcovia totiž opäť obsiahlo popisujú príbeh mladého študenta, nastupujúceho na univerzitu, nachádzajúcu sa vo vzdialenom meste. Je v podstate úplne bez peňazí a jeho jediná možnosť je bývať u tety Sarah. Postupom času spoznáva aj svoje vzdialené sesternice, avšak zároveň zisťuje strašné tajomstvo, ktoré skrývajú jeho príbuzní. Otázkou zostáva, čo spraviť s týmito informáciami? V hlavnom hrdinovi začne prebiehať vnútorný boj, pocity viny, avšak aj odhodlanie odhaliť nečestné tajomstvá príbuzných. Aké následky však prinesú jeho činy?

Dramatický popis deja sa doslova bije so všadeprítomnými erotickými reklamami hlavnej stránky vizuálnej novely. Je teda jasné, o čo vlastne pôjde, pričom tamojší “hráči” si tento projekt pomerne pochvaľujú. Stačí sa však pozrieť na názvy ich profilov, či v mnohých prípadoch aj obsah ich komentárov a razom prídete na to, že si väčšina z nich pochvaľuje explicitne zobrazenú sexualitu. Nájdu sa však aj takí, ktorí chvália prácu s charaktermi, či vývoj príbehu, avšak podobné tvrdenia sa dajú považovať skôr za žart. Koniec koncov, hra sa v podrobnejších informáciách chváli značkami ako vydieranie, incest, či tribadizmus.

Pokiaľ máte dostatok odvahy a radi by ste sa pustili aj do tohto erotického dobrodružstva, prvú kapitolu si môžete stiahnuť prostredníctvom oficiálnej stránky tohto nekonvenčného projektu. Pokračovania, respektíve zvyšné kapitoly, si však budete musieť zakúpiť pomocou Patreonu, čo je služba, ktorú využívajú začínajúci vývojári, no v poslednej dobe aj mnohí YouTube používatelia, nakoľko sa jedná o rýchlu a efektívnu finančnú pomoc. Tvorcovia ďalej sľubujú, že každý mesiac by sme sa mali dočkať úplne novej kapitoly.

 

 

Komentuj!