Register

A password will be e-mailed to you.

Dreams of Desire je, podľa názorov odvážlivcov, ktorí sa rozhodli zahrať si tento nekonvenčný titul, jednou z najpikantnejších vizuálnych noviel súčasnosti. Celkovo sa táto novela skladá z desiatich epizód, no a najnovšie autori ponúkajú, pravdepodobne v rámci propagácie ich projektu, prvých päť epizód úplne zdarma.

Samotní autori prezentujú svoju novelu ako dramatický príbeh o vášni, pokušení, moci i korupcii, dokonca by sme mali vyriešiť aj nejakú bližšie nešpecifikovanú záhadu. V samotnej hre sa zhostíte úlohy mladíka z malého mestečka, ktorý sa zhodou nešťastných náhod ocitne vo vojenskej akadémii. Tam však jedného dňa narazí na starú knihu, ktorá sa zaoberá prácou s vlastnou mysľou. Jej riadky by mohli pomôcť nešťastnému mužovi zmeniť svoj doterajší život, otázkou však zostáva, kam ho nakoniec zavedie nasledovanie svojho srdca…

Približne takto znie oficiálny popis príbehu od autorov, avšak ešte pred ním hráčov varujú, alebo možno lákajú, že v ich epizodických novelách natrafíme na rôzne fetiše, akými napríklad sú análny sex, posadnutosť chodidlami, či mnohé iné, takže si viete predstaviť, že titul ťaží najmä z explicitného zobrazovanie sexuálnych obrázkov. Autori totiž v popise deja zabudli spomenúť, že v novele sa vyskytuje naozaj enormné množstvo slečien, ktoré čakajú, kým sa s nimi takpovediac zoznámite. V celej hre je viac ako dvetisícpäťsto obrázkov, no videá by ste tu hľadali len márne. Taktiež môžete očakávať množstvo textu, čo je vzhľadom na žáner celého počinu pomerne logické. Nechýba ani množstvo rozhodnutí, pričom práve od nich sa odvíja váš postup v príbehu.

Rovno až polovicu vydaných epizód si môžete stiahnuť úplne zdarma a to priamo z oficiálnej stránky titulu. Rozhodne neočakávajte, že by ste si titul zahrali prostredníctvom Steamu alebo inej rozšírenej platformy, keďže niečo podobné by sa tam dostalo len veľmi ťažko. Pokiaľ by vás však zaujímalo, ako celý príbeh končí, tak sa musíte stať takzvaným patreonom, teda podporiť autorov finančnou čiastkou a oni vám následne sprístupnia ďalšie pokračovanie príbehu.

 

Komentuj!

O autorovi

Veľký fanúšik hier, ktorý si dokáže rovnako užiť temnú adventúru ako aj futuristické FPS. Hry hrávam v podstate od malička a asi aj preto som si k nim vybudoval veľký vzťah a stali sa aj mojou najväčšou vášňou. Okrem hier samozrejme obľubujem filmy a miestami si prečítam dobrú knihu. No hry budú mať v mojom srdci vždy najväčšie miesto.

Súvisiace príspevky