Register

A password will be e-mailed to you.

O tom, že bol prednedávnom ukončený vzťah ženy, ktorá je považovaná za najsexi rosničku sveta, Yanet García, a Douglasa Martina, ktorý na platforme YouTube vystupuje pod prezývkou FaZe Censor, sme vás už informovali. Douglas sa ku vzťahu vyjadril ako prvý prostredníctvom svojho YouTube kanálu, kde nám prezradil, že je pod kontraktom a musí sa naplno venovať hraniu Call of Duty. Najnovšie nám však aj samotná Yanet prezradila svoje pocity a to v televíznom interview. 

Pokiaľ očakávate, že Yanet pociťuje voči jej bývalému partnerovi nejaký hnev, prípadne odpor, tak ste na veľkom omyle. Vlastne je to presne naopak, keďže Yanet mu praje veľa úspechov do budúcnosti. Vraj bude veľmi rada, pokiaľ sa mu podarí vyhrať turnaj Call of Duty, na ktorý sa už poctivo pripravuje. K ukončenému vzťahu sa vyjadruje iba pozitívne. Obaja si často pomáhali, podporovali sa a hoci zažili aj ťažké časy, tak má naň mnoho krásnych spomienok.

Zároveň však dodáva, že nie je práve šťastná z toho, že ich vzťah, ktorý trval viac ako tri roky, bol ukončený týmto spôsobom. Rozumie však tomu, že vzťahy na diaľku príliš nefungujú a ani jeden by, pravdepodobne, nemal čas na druhého. Yanet sa totiž tiež snaží venovať, čo najviac svojmu snu, teda modelingu, herectvu i svojej terajšej práci a to isté vlastne chce aj Douglas, akurát v jeho prípade je to vyhrávanie zápasov v Call of Duty. Partnerstvo týchto osôb teda môžeme považovať za definitívne ukončené.

Komentuj!