Register

A password will be e-mailed to you.

Douglas Martin, ktorý na platforme YouTube vystupuje pod pseudonymom FaZe Censor, sa už dlhodobo venuje hraniu hier zo série Call of Duty, konkrétne ich online režimom. Viac ako tri roky tento profesionálny hráč udržiaval vzťah so ženou, ktorá je považovaná za najsexi rosničku sveta, s mexičankou Yanet García. Ich viac ako ročné spolunažívanie v New Yorku a zároveň aj celý vzťah však bol pred nedávnom ukončený samotným Douglasom, ktorý sa vo svojom YouTube videu vyjadril k podrobnostiam a dôvodu rozchodu.

Prvé správy tvrdili nasledované a teda, že Douglas sa s Yanet rozišiel kvôli tomu, aby mohol viac hrávať Call of Duty. To je sčasti pravda, avšak tento náruživý hráč nedávno podpísal kontrakt a musí sa teda plnohodnotne venovať hraniu. Rád by vyhrával turnaje a jeho životnou prioritou je momentálne súťaženie v Call of Duty, pretože túto činnosť miluje. Hry mu vraj v minulosti pomohli vyrovnať sa s ťažkými časmi a hoci o Yanet prehlasuje, že je to úžasné, krásne a veľmi šikovné dievča, tak ich vzťah by momentálne nefungoval.

Yanet totiž odcestovala do Mexika, kde sa venuje svojej práci rosničky. Zároveň by sa rada dostala k modelingu, či rozbehla svoju hereckú kariéru. Vzťah bol ukončený pokojne, hoci obaja zúčastnení vyjadrili svoje pocity, prostredníctvom populárnych sietí, konkrétne Yanet na to využila svoj Instagram, kde ju sleduje viac ako šesť milión používateľov.

Jej posledná fotka, venujúca sa ukončenému vzťahu, niesla popis v španielskom jazyku, ktorého preklad znie “Nikdy nepočúvaj radu osoby, ktorá neurobila so svojím životom nič dobré.”. Tieto slová boli, pravdepodobne, adresované jej bývalému priateľovi, na ktorého sa z mnohých strán valí vlna kritiky kvôli tomu, že opustil Yanet. Každopádne, nám neostáva nič iné  len im popriať veľa šťastia v ich budúcich životoch, pričom už teraz je jasné, že o oboch zúčastnených ešte budeme počuť. Na záver ešte prikladáme video, v ktorom Yanet predvedie svoje kvality v oblasti predpovedania počasia.

Komentuj!