Register

A password will be e-mailed to you.

Tento rok sa fanúšikovia série Resident Evil konečne dočkali podrobnejšieho predstavenia remaku legendárneho druhého dielu. Hoci čakanie naň bolo priam nekonečné, z pohľadu gameplay videí sa javí, že rozhodne stálo za to. Najnovšie autori spustili aj predobjednávky a k tomu predstavili i edície, ktoré hra ponúka. 

Vzhľadom k tomu, že hra prešla kompletnou obmenou hrateľnosti, grafického kabátika a z pôvodného titulu zostal len základný koncept a príbehová kostra, je pochopiteľné, že si za ňu autori pýtajú 59,99 €, čiže cenu plnohodnotného AAA titulu. Toľko aspoň bude stáť štandardná edícia, pričom predobjednávkou získate digitálne bonusy, akými sú špeciálna zbraň Samurai’s Edge vo verziách patriacich duu agentov S.T.A.R.S., čiže Chrisovi Redfieldovi a Jill Valentine a aj súbory s pozadiami na plochu.

Mimo toho je však k dispozícii aj Deluxe edícia, ktorá v sebe zahŕňa hlavnú hru a niekoľko DLC balíčkov. V nich sa nachádzajú dva kostýmy pre Leona S. Kennedyho, konkrétne Arklayský šerif a kostým nazvaný Noir, čo naznačuje, že Leona uvidíme v detektívnom oblečení. Ďalej sú prítomné i tri bonusové oblečenia pre druhú hrateľnú postavu Claire Redfield, kde bude opäť zahrnutý Noir kostým, vojenský oblek a nakoniec i oblek postavy menom Elza Walker, ktorá bola hlavnou ženskou protagonistkou prototypu Resident Evil 2 s názvom Resident Evil 1.5. Okrem toho znova dostanete zbraň Samurai’s Edge, tentokrát však verziu, ktorú používal antagonista série, Albert Wesker. K tomu treba ešte prirátať originálny soundtrack z pôvodného druhého dielu. Za túto edíciu zaplatíte celkovo 69,99 €.

Resident Evil 2 vychádza už 25. januára roku 2019, pričom sa ho dočkáme ako na PC, tak aj na konzolách PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!