Register

A password will be e-mailed to you.

Herné štúdio CD Projekt RED, ktoré už dlhšie pripravuje sci-fi titul Cyberpunk 2077, konečne prezradilo niečo viac o samotnej hre. Navyše zverejnili aj viacero obrázkov, ktoré nás majú naladiť na ich víziu budúcnosti.

Cyberpunk 2077 bude kombinovať prvky FPS a RPG, pričom RPG prvky budú výrazne prevažovať. Nepôjde o third person záležitosť, ako v prípade hier zo série The Witcher, ale o titul videný z pohľadu vlastných očí. Napriek tomu hra úplne nezanevrie ani na third person perspektívu, no k jej využitiu dôjde len v cutscénach a v dopravných prostriedkoch. Môžeme totiž očakávať masívny svet, v ktorom budeme musieť používať na prepravu rôzne dopravné prostriedky.

Na začiatku hry si budete môcť sami zvoliť pohlavie postavy, jej výzor, ako aj je minulosť. To všetko sa má pritom prejaviť v hlavnom príbehu. Hra by však každopádne nemala disponovať žiadnym level scalingom a skúsenosti získavané cez hlavné misie a vedľajšie aktivity budú slúžiť výhradne na odomykanie rôznych upgradov. Pochopiteľne, si však budete môcť vylepšovať aj samotné zbrane. Boj má byť celkovo rýchlejší a chýbať nebude ani cover system. Nepriateľov bude, samozrejme, možné likvidovať ako zbraňami na diaľku, tak aj na blízko.

Hra, ktorá bola odprezentovaná za zatvorenými dverami údajne vyzerá neuveriteľne. Už teraz sa tak môžeme tešiť na obrovský svet so štandardným cyklom striedania dňa a noci a zaplnený množstvom zábavných aktivít. Na záver vám ponúkame sľúbené obrázky priamo od CD Project RED.

 

Komentuj!