Register

A password will be e-mailed to you.

Herné štúdio EA DICE oficiálne predstavilo ich očakávaný titul Battlefield V. Ten nás tentokrát zavedie do drsných bojov druhej svetovej vojny. Aké novinky nám hra ponúkne a na čo všetko sa môžeme tešiť v najnovšom pokračovaní obľúbenej série?

Krátky teaser, ktorý sa pred niekoľkými dňami objavil na internete, naznačoval príchod druhej svetovej vojny. To nám neskôr potvrdili samotní vývojári, a tak sa všetky ostatné špekulácie mohli ukončiť. Battlefield V nám údajne ponúkne nový pocit z vojny a hra má oproti Battlefield 1 pôsobiť rýchlejšie a svižnejšie. Nový titul sa viac zameria na vylepšovanie postáv a nové skiny. K multiplayeru sa tentokrát pridáva aj niekoľko nových módov, medzi ktoré patrí Grand Operations, kde môžeme očakávať viacero hráčov na bojisku, pričom pri postupovaní vpred sa budú míňať posily a zásoby.

O miesto sa hlási aj co-op, ktorý v minulých dieloch fungoval, avšak v Battlefield 1 sme sa ho nedočkali. To sa EA DICE rozhodlo zmeniť a v móde Combined Arms nám ponúkne boj pre štyroch hráčov. Toto všetko doplnia aj War Stories, ktoré budú opäť rozprávať príbehy veteránov, ktorí zažili vojnu na vlastnej koži. Momentálne populárny Battle Royale mód bude v Battlefield V absentovať, avšak podobnej možnosti sa EA DICE do budúcna rozhodne nebráni.

Ďalšia novinka, ktorá určite stojí za zmienku je režim The Company. V ňom dostaneme možnosť vytvoriť si vlastnú skupinku bojovníkov, budeme si môcť vylepšovať a upravovať postavy, zbierať vozidlá a nové vybavenie. Battlefield V dáva zbohom lootboxom ako aj Premium Passu. Nebude sa tak platiť za žiadne nové mapy a režimy. Vybavenie v samotnej hre bude opäť širšie, môžeme očakávať množstvo zbraní, vozidiel a taktiež aj lietadiel.

Na záver pre mnohých už len tá najdôležitejšia informácia, Battlefield V vychádza 19. októbra 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!