Register

A password will be e-mailed to you.

Pre nadšencov vojnových hier máme ideálny tip na dve hry, ktoré sú zdarma pre predplatiteľov služby Amazon Prime. Momentálne môžete získať Battlefield 1 a od 2.8. aj Battlefield V, pričom v oboch prípadoch ide o vojnové first person shooter akcie z produkcie masou nenávidenej korporácie EA. Ako sa k týmto dvom titulom dostať a má to nejaký nepríjemný háčik?

Značku Battlefield netreba nikomu obsiahlo predstavovať. Moderní hráči nepochybne očakávajú striktne multiplayerový diel s podtitulom 2042, no a nostalgiou opantaní používatelia osobných počítačov dodnes ospevujú najstaršie dieťa vojenskej ságy, ktoré nieslo názov 1942. Áno, prichádzajúca akčná novinka do veľkej miery predstavuje návrat ku koreňom, pretože ani prvotina série neobsahovala tradičnú príbehovú kampaň. Tvorcovia z DICE sa rozhodli odstrániť z hry tradičnú (mnohými kritizovanú) naratívnu líniu a radšej prišli s obrovskými mapami a rozšíreným počtom hráčov, pričom mnohých poteší i nedávno predstavený režim Portal.

Každopádne, tieto informácie sú pre vás aktuálne zbytočné, pretože sa viete dostať k dvom vyššie zmieneným hrám. Obe obsahujú príbehový zážitok pre jedného hráča, v ktorom rad za radom kosíte nepriateľské jednotky na ploche rozsiahlych bojísk. Nechýba však ani online aspekt, kedy sa púšťate do krvavých stretov so živými hráčmi, ktorí sú pripravení eliminovať všetko, čo im stojí alebo bude stáť v ceste. V čom však tkvie onen problém?

Musíte mať totiž zaplatené predplatné Amazon Prime, ktoré vám zaistí získanie oboch kópií a to prostredníctvom platformy EA, čiže prostredníctvom Originu. Samotné predplatné má na sebe cenovku 5,99€ a zaistí vám i odmeny pre Twitch alebo prístup do uzavretého beta testu MMO hry New World, ktorá vyzerá výborne.

Ponuka je to nepochybne atraktívna a tým pádom aj nejakým spôsobom limitovaná. Battlefield 1 je dostupný k získaniu zdarma výhradne do 4. augusta 2021 a Battlefield V až do 1. septembra, no a po tomto termíne si za tento military shooter zážitok zaplatíte tradičnú cenu. Preto by ste váhať nemali. Koniec koncov, predplatné môžete zrušiť kedykoľvek. Na záver už zostáva položiť iba jedinú otázku. Dáte šancu dvom azda najväčším (minimálne najpreberanejším) vojnovým hrám posledných rokov?

Zdroj: screenrant.com

Komentuj!