Register

A password will be e-mailed to you.

Z času na čas sa na hernej scéne objaví hra, ktorá sa síce a hráčov nevalí z každej strany, no napriek tomu jej meno rezonuje hernou obcou. Do tejto kategórie možno zaradiť i stratégiu Ancestors Legacy, o vznik ktorej sa postarali naši susedia z Poľska. A my pre vás máme jedinečnú príležitosť vyhrať tento titul.

Vďaka distribútorovi titulu, a to spoločnosti 1C Company pre vás máme súťaž o tri kópie titulu Ancestors Legacy, ktorý vychádza 22. mája 2018. Pokiaľ ste doposiaľ hre nevenovali pozornosť, v krátkosti si ju predstavíme. Ide o stratégiu od poľského štúdia Destructive Creations, ktorá hráčov zavedie do stredoveku. Mnohokrát je označovaná ako Company of Heroes, ibaže s Vikingami. Ak titul bude mať i podobnú kvalitu, máme sa rozhodne na čo tešiť. To si však prezradíme až v recenzii, ktorú pre vás pripravujeme. Okrem už spomínaných Vikingov sa však v hre objavujú i ďalšie národy, a to Anglosasi, Germani a Slovania. Kto má rád podobné tituly, určite sa má v prípade Ancestors Legacy na čo tešiť. Poďme však už na samotnú súťaž.


Pre zapojenie sa do súťaže je potrebné vyplniť a odoslať nižšie priložený formulár s názvom „Súťaž o Ancestors Legacy“ v rámci článku „Súťaž o tri kópie Ancestors Legacy“.


Aby sme vám trochu pomohli, správne odpovede môžete nájsť na oficiálnej stránke hry. Dobrou nápovedou je i karta hry na stránke distribútora titulu. A keby niečo, tak vám určite dobre poradí aj Google 😉

Za poskytnutie hry do súťaže ďakujeme spoločnosti

Organizátor súťaže:

Organizátor súťaže je portál SomHráč v spolupráci so spoločnosťou 1C Company

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie somhrac.sk. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca, prípadne výhercovia sa losujú náhodne. Súťaž je určená pre obyvateľov Slovenska a Česka. Organizátor súťaže si vyhradzuje právo rozhodovať o všetkých otázkach týkajúcich sa tejto súťaže.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercami skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vyžrebovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 19. mája 2018 do 23. mája (vrátane), 23:59 hod.. Mená výhercov zverejníme v nasledovných dňoch.

Komentuj!