Register

A password will be e-mailed to you.

Real-timeová stratégia Ancestors Legacy sa u nás po zásluhe dočkala pozitívneho hodnotenia. Zatiaľ najlepší počin poľského štúdia Destructive Creations nás zaujal hlavne rozpracovaným systémom súbojov, kvalitným vizuálom a v neposlednom rade historickou kampaňou odohrávajúcou sa v nám blízkych krajinách. Keď ste o nej ešte nepočuli, tak práve teraz je vhodná chvíľa na jej vyskúšanie. Cez víkend si ju totiž na Steame môžete zahrať zadarmo.

Destructive Creations vydali svoju krvavú real-time stratégiu Ancestors Legacy ešte v máji tohto roku a stále sa o ňu príkladne starajú. Okrem patchov vylepšujúcich hrateľnosť, sme sa už v septembri dočkali aj bezplatného prídavku, pridávajúceho kampaň za slávne poľské knieža Boleslava Chrabrého. A teraz, len po dvoch mesiacoch dostáva hra ďalší bezplatný obsahový update. Ten pridáva do pôvodnej hry ďalšiu zaujímavú príbehovú kampaň, tentokrát za Rad nemeckých rytierov. Táto kampaň sa odohráva behom druhého veľkého povstania polabských, pôvodne slovanských kmeňov, kedy sa tieto kmene znovu rozhodli postaviť okupácii nemeckých križiakov. Vývojári nám navyše umožnia prežiť toto povstanie z oboch pohľadov. Takže prvou časťou bude kampaň za rytiera Konráda von Thierberga, zatiaľ čo v druhej sa na tento konflikt môžeme pozrieť očami týchto kmeňov, vedenými Prusom Herkusom Montem.

Celý príbeh teda začína v roku 1260 a končí v roku 1274, kedy rytier Konrád von Thierberg dobyl posledné útočisko povstalcov hradisko Lidzbark a utopil tak povstanie v krvi.

Aby tomuto prídavku a vôbec celej svojej hre urobili reklamu, vývojári sa rozhodli usporiadať bezplatný víkend na Steame a navnadiť tak aj hráčov, ktorí zatiaľ váhali s kúpou tohto titulu. Pokiaľ ste teda ešte Ancestors Legacy nehrali, tak si od 30. novembra do 2. decembra 2018 si budete môcť hru vyskúšať na Steame. K dispozícii budete mať tri kampane pre jedného hráča a aj všetky multiplayerové mapy. V neposlednom rade treba spomenúť, že titul obsahuje aj profesionálnu českú lokalizáciu.

Komentuj!