Register

A password will be e-mailed to you.

Poľské štúdio Destructive Creations svoje meno postavilo najmä na kontroverzii. Asi ich najznámejším počinom je nekorektná a brutálna hra Hatred, pričom v rovnakom duchu bola vytvorená aj strielačka IS Defense, ktorú sme svojho času recenzovali. Štúdio sa však tentoraz prezentuje real-timeovou stratégiou z prostredia európskeho stredoveku s názvom Ancestors Legacy.

V Ancestors Legacy sa ujmete velenia svojej armády a môžete zaútočiť na stredovekú Európu v sérii rozsiahlych kampaní. Autori sľubujú desiatky hodín zábavy v rámci kampaní pre jedného hráča, založených na skutočných historických udalostiach. Na začiatku si zvolíte niektorý zo štyroch dostupných národov, teda Vikingov, Anglosasov, Germánov alebo Slovanov a môžete sa pustiť do boja. Rukopis kontroverzných autorov Hatred, či IS Defense sa prejavuje najmä vo veľkej brutalite tamojších bojov a faktom, že vašou úlohou nebude len dobývanie, ale aj rabovanie a vypaľovanie nepriateľských dedín a miest. Aby ste nakoniec slávili zo svojim národom úspech, je nutné sa naučiť používať početné taktické možnosti, využívať strategické výhody z prostredia a spravovať dočasné základne a osady. Štúdio len nedávno zverejnilo gameplay zábery priamo z hry, takže sa môžete pozrieť sami, ako to bude fungovať a hlavne vyzerať.

Hra kombinuje správu zdrojov a budovanie základne s rozsiahlymi bitkami a využíva pritom populárnu technológiu Unreal Engine 4. Za pozornosť stojí najmä filmová akčná kamera, ktorá vás cez jediné tlačítko prenesie priamo uprostred brutálneho boja muža proti mužovi. Vydanie je naplánované na koniec mája tohto roku pre platformu PC, pričom neskôr by malo nasledovať aj vydanie pre Xbox One. V našom regióne by hra mala obsahovať profesionálnu českú lokalizáciu.

Komentuj!