Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Question Games oznámilo hororovo ladenú hru s názvom The Blackout Club. Za týmto kooperatívnym stealth titulom stoja tvorcovia ktorí v minulosti pracovali na hrách ako je Bioshock 2, alebo Dishonored. 

Hra je zasadená do malého mestečka, kde sa hráč vžije do role tínedžerov. Celá premisa hry až nápadne pripomína populárny seriál z dielne Netflixu – Stranger Things, počnúc zasadením cez relatívne mladé osadenie hlavných postav až po zápletku, kedy sa jeden z kamarátov stratí.

Autori prezentujú hru ako kooperatívnu stealth akciu s prvkami hororu. Stealth prvok predstavuje nočné vykrádanie z domu za cieľom odhalenia tajomstiev spájaných so zmiznutím spomínaného kamaráta. Mesto do ktorého sa budete vykrádať, pod sebou skrýva rôzne tunely, prostredníctvom ktorých hlavné postavy získavajú prístup do nehostinného sveta ukrytého pred očami bežných ľudí.

Tento druhý svet naopak predstavuje hororovú stránku hry a prím v ňom bude hrať hutná atmosféra a náladový hudobný podmaz. Štvorica hlavných postáv hry tam bude musieť čeliť tajomnej skupinke dospelej vrstve obyvateľstva, ktorá je najväčšou pravdepodobnosťou prepojená so zmiznutím jednej z hlavných postáv.

Tento zaujímavý titul pripomínajúci Stranger Things si určite nájde svoju cieľovú kategóriu. The Blackout Club bude dostupný pre PC, Xbox One a Playstation 4 v prvom štvrťroku 2019.

Komentuj!