Register

A password will be e-mailed to you.

Podľa neoficiálnych informácií sa mali predplatitelia služby PS Plus dočkať v marci naozaj kvalitnej hernej nádielky. To sa nakoniec aj potvrdilo.

Majitelia PlayStation 4 sa v prvom rade môžu tešiť na výborné RPG Bloodborne od autorov úspešnej série Dark Souls, ktoré dokáže potrápiť nejedného hráča. Okrem toho si majitelia PlayStation 4 môžu vychutnať aj skvelú akčnú platformovku Ratchet & Clank, reboot populárnej značky inšpirovaný rovnomennou filmovou adaptáciou.

Na PlayStation 3 budeme mať možnosť okúsiť akčnú plošinovku Legend of Kay: Anniversary, kde si zahráme za kocúrieho bojovníka, snažiaceho sa zachrániť svoj ostrov pred armádou goríl cisára Shuna z pevniny. Na predošlú, a zároveň aj súčasnú generáciu PlayStationu si nájde cestu akčná plošinovka Mighty No. 9, považovaná za duchovného nástupcu legendárneho Mega Mana.

Na PlayStation Vita a PlayStation 4 budeme môcť vyskúšať 2D adventúru s hororovými prvkami Claire: Extended Cut, v ktorej budeme sledovať rôzne etapy života dospievajúceho dievčaťa menom Claire boriaceho sa s nočnými morami. Poslednou hrou marcovej ponuky PS Plus je old-schoolová záležitosť Bombing Busters dostupná na PlayStation Vita a PlayStation 4.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!