Register

A password will be e-mailed to you.

Menším sklamaním bol pre viacero hráčov fakt, že očakávaná hra Dead Rising 4 bola dostupná iba v obchode  Windows Store a vyžadovala Windows 10. Táto exkluzivita, ktorú si vyžiadal Microsoft, však má skončiť presne po 90 dňoch od vydania. To znamená, že už 14. marca tohto roku si všetci môžu zahrať túto zombie rúbačku aj na Steame a na starších operačných systémoch.

Príbeh hry sa točí okolo fotoreportéra Franka Westa, ktorý sa vracia po 16 rokoch od udalostí v Dead Rising. Ocitne sa vo veľmi nezvyčajných situáciách a bude sa snažiť odhaliť pravdu o vládnom sprisahaní, ktoré by malo byť zodpovedné za šíriacu sa nákazu. Ale dôkaz o zrade vlády sa snaží získať aj tajná vojenská skupina a záhadný študent s neznámym úmyslom. Dokonca sa objavila aj nová rasa “inteligentnejších zombie”. Frank ale musí zistiť pravdu ako prvý a to aj keby za to musel zaplatiť tú najvyššiu cenu. Hra obstála pomerne dobre aj v našej recenzii.

Dead Rising 4 sa bude predávať na Steame za 59,99 €. Pokiaľ si hru predobjednáte, získate bonusovú zbraň X-Fists Exo Suit.

Dokonca boli zverejnené nové minimálne aj doporučené požiadavky:

Minimálne požiadavky

  • Procesor: Intel i5-2400 nebo AMD FX 6300
  • Operačná pamäť: 6 GB RAM
  • Grafická karta: Nvidia GeForce GTX 760 alebo AMD Radeon HD 7850 (2GB)

Odporúčané požiadavky

  • Procesor: Intel i7-3770 nebo AMD FX 8350
  • Operačná pamäť: 8 GB RAM
  • Grafická karta: Nvidia GeForce GTX 970 alebo AMD Radeon R9 290 (4GB)

Komentuj!