Register

A password will be e-mailed to you.

Novinky o poľskom horore Agony sa v poslednej dobe objavujú pomerne často. Keďže sa vydanie hry pomaly, ale isto blíži, niet sa čomu čudovať. Minulý týždeň nám autori sľúbili, že čoskoro uvidíme gameplay toho, ako sa hrá za démona. Sľuby sa majú plniť, takže sa dnes na toto video môžeme spoločne pozrieť.

Madmind Studio nám prinieslo približne štyri minúty dlhý pohľad na to, ako v úlohe démona môžete trýzniť ostatných obyvateľov pekla. Treba povedať, že autorom rozhodne nechýba predstavivosť, ich stvárnenia samotného pekla má jedinečnú atmosféru a kopec zaujímavých prvkov. Titul poháňa Unreal Engine 4, ktorý zase umožní, aby sa autori nemuseli obmedzovať a priniesli hráčom tak pekelný zážitok, aký ešte nepriniesol nikto pred nimi. Dosť bolo rečí, užite si tento výlet do samotného pekla očami démona.

Okrem gameplay ukážky bol do sveta vypustený aj nový trailer, ktorý v približne troch minútach ešte viac láka na démonov tohto titulu. O násilie, dusnú atmosféru a znepokojivú hudbu nie je núdza ani v tomto videu. Ak máte radi hororové hry, určite by ste mali Agony začať venovať pozornosť, titul vyzerá čoraz lepšie, nemyslíte?

Na záver iba pripomíname, že hra vyjde ako pre PC, tak i na konzolách PlayStation 4 a Xbox One. Madmind Studios sa zatiaľ o presný dátum nepodelili, no hra vás uvrhne do pekla niekedy počas druhého kvartálu tohto roka. Užite si ešte zopár nových screenshotov, ktoré autori uvoľnili spolu s novými videami.

Komentuj!