Register

A password will be e-mailed to you.

Titanfall 2 je na trhu približne mesiac, pričom recenzie titulu dopadli veľmi pozitívne. Svedčia o tom aj priemery hodnotení na Metacritic, ktoré sa naprieč platformami pohybujú od 87 % do 89 %. Mnoho hráčov však hru prehliadlo, keďže sa EA rozhodlo pre vydanie medzi Battlefieldom 1 a Call of Duty: Infinite Warfare. To sa samozrejme odzrkadlilo na predajoch, ktoré bohužiaľ nie sú vysoké.  Možno práve vďaka tomu nás čaká víkend, kedy bude multiplayerová časť dostupná zadarmo.

Multiplayerový víkend zadarmo ponúkne prístup ku všetkým mapám a režimom, takže vám nič nebude brániť v tom, aby ste zistili, či si Titanfall 2 predsa len nezaslúži vašu pozornosť. Vianoce sa blížia, tak v nej možno nájdete ten pravý darček pod stromček. Hra sa zadarmo sprístupní 2. decembra a skúšať ju bude možné do 4. decembra. Ak sa ju rozhodnete po vyskúšaní zakúpiť, nadobudnutý progres sa vám presunie do plnej hry, takže budete môcť pokračovať  tam, kde ste skončili. V minulosti si mohli hráči v beta teste zahrať Titanfall 2 iba na konzolách, no tentokrát neobídu skrátka ani majitelia PC, no musíte zamieriť na Origin. To však nie je všetko, potešujúcu správu máme aj pre tých, ktorí už hru vlastnia.

Do hry totiž prichádza prvé rozšírenie Angel City’s Most Wanted. Ponúkne predovšetkým mapu Angel City, ktorá bude pre predobjednávateľov dostupná už dnes, t. j. 30. novembra, zvyšok hráčov sa k mape dostane až 3. decembra. Táto mapa je určite dobre známa všetkým, ktorí si zahrali prvý diel, no prvé DLC toho samozrejme prináša viac. Okrem najobľúbenejšej mapy z prvého dielu pribudne zbraň B3 Wingman Elite, šesť kitov pre Titanov a nové animácie pri likvidovaní nepriateľov.

Do hry taktiež pribudne in-game obchod, kde bude možné zakúpiť rôzne kozmetické vylepšenia, ako napríklad rôzne kamufláže a podobne. Hráči, ktorí si hru predobjednali dostali ako bonus Nitro Scorch Pack, no zvyšok mal a doteraz smolu. Ak však po tomto balíčku túžite, v novom in-game obchode bude dostupný.

scorch_prime_glam_01

Tešiť sa možno aj na Prime Titanov, ktorí síce budú iba akýmsi reskinom pre Ion a Scorch Titanov, no prinesú so sebou aj nové zvuky a nové devastačné likvidácie nepriateľov. Kúpu nových Titanov nezískate výhodu oproti iným hráčom, čo je určite dobrá správa z pohľadu balansu.

A to najlepšie na záver, samotné DLC bude zadarmo. V prípade, že ste náhodou Titanfallu 2 nevenovali pozornosť, tak vedzte, že všetky rozšírenia, ktoré do hry pribudnú, budú zadarmo. Ide o odlišnú politiku, než razia iné štúdiá a ak hľadáte titul, ktorý má zábavný multiplayer a kvalitnú (i keď trochu krátku) singleplayerovú kampaň, pričom nechcete za budúce rozšírenia minúť zbytočne veľa peňazí, určite nad kúpou Titanfallu 2 pouvažujte.

Zdroj: titanfall.com

Komentuj!