Register

A password will be e-mailed to you.

Ubisoft má so svojim značkami smelé plány. Už koncom tohto roku má vyjsť filmová adaptácia Assassin’s Creed, plánuje sa Splinter Cell, Watch Dogs, Ghost Recon, Far Cry, či o predsa len o niečo menej známy spin-off Raymana nazvaný Rabbids. No a k nim sa má pochopiteľne pridať aj stále aktuálny hit štúdia The Division.

tom_clancy_s_the_divisionTom Clancy´’ The Division je postapokalyptická multiplayerová strieľačka, v ktorej sa jednotka špeciálnych agentov pokúša nastoliť poriadok v New Yorku sužovanom pandémiou. No a my už vieme, kto by sa mal objaviť v jej adaptácii. Je to Jake Gylenhaal, ktorý už ma s hernými adaptáciami skúsenosti, nakoľko v minulosti stvárnil princa Dastana v snímke Princ z Perzie: Piesky času. Gylenhaal má film rovnako aj produkovať. Okrem neho by mala obsadenie doplniť aj Jessica Chastain (Zero Dark Thirty, Interstellar), čo je taktiež veľmi dobrá voľba.

Ubisoft Motion Pictures momentálne pre tento projekt hľadá scenáristu, takže žiadne konkrétne dátumy zatiaľ pochopiteľne nepadli. Tak či tak, filmový The Division sa javí ako pomerne sľubný projekt. Pokiaľ to totiž tvorcovia pojmú zo správneho uhla, výsledkom môže byť slušná vojnová záležitosť, zasadená do atraktívneho prostredia. Čo si o tom myslíte vy?

Komentuj!