Register

A password will be e-mailed to you.

O vylepšenej PlayStation 4 sme už niekoľko článkov napísali, no dohady a špekulácie, ktoré kolujú internetom by takmer vystačili na napísanie knihy. Dnes sa dohadom venovať nebudeme, máme tu jednu oficiálnu informáciu priamo od SONY.

Tou informáciou nie je nič iné, ako oznámenie dátumu kedy sa uskutoční akcia s názvom PlayStation Meeting. Akcia pravdepodobne nikomu nič nehovorí, no práve počas PlayStation Meeting v roku 2013 došlo k oznámenie konzoly PlayStation 4. Keď si človek dá dohromady jeden a jeden zistí, čo nás na tohtoročnom “stretnutí” čaká. Áno, tušíte správne, dôjde k odhaleniu výkonnejšej PlayStation 4 s kódovým označením NEO.

PS Meeting

Zahraničné média už začínajú dostávať pozvánky na túto akciu, ktorá sa uskutoční, ako už bolo avizované 7. septembra o 3. hodine popoludní tamojšieho času. V našich končinách by sa daný čas rovnal 21:00 hod., čiže celkom príjemný čas na sledovanie podobnej akcie. Event prebehne na rovnakom mieste ako ten spred troch rokov, čiže v New Yorku, no konkrétne miesto sa zmení z The Hammerstein Ballroom situovanom v Manhattan Center Studios na The PlayStation Theater.

Magazínu Polygon bolo zo strany SONY potvrdené, že sa bude celá akcia vysielať naživo, takže si bude môcť predstavenie nového PlayStationu vychutnať každý jeden záujemca. Bližšie informácie vraj SONY poskytne neskôr.

Aby sme zostali verný tradícii, na záver zostáva ešte jedna špekulácia. Už dlhšie sa povráva aj o PlayStation 4 Slim, ktorá by vraj mohla byť predstavená spoločne s NEOm. Tá ponúkne circa rovnaký výkon ako terajšia verzia, avšak mala by priniesť podporu 4K videí, novšiu verziu HDMI či Blu-ray mechaniky, niečo podobné ako urobil Microsoft s Xbox One S. Otázne však zostáva, ako veľmi je možné zmenšiť už v súčasnej podobe malú konzolu. Nechajme sa prekvapiť, múdrejší budeme už o necelý mesiac, ak teda nedôjde k únikom ešte pred samotnou akciou.

Zdroj: Polygon

Komentuj!