Register

A password will be e-mailed to you.

Hráčom na PlayStation, konkrétne tej časti, ktorá si platí za službu PS Plus prekáža, že spoločnosť SONY väčšinou ponúka iba menšie tituly, na ktorými ohŕňajú nos. Polemizovať o tom, či je táto cesta správna, alebo nie by sa dalo niekoľko hodín, no kvôli tomu tu nie sme. Tento mesiac si však môžu odporcovia indie titulov oddýchnuť, do ponuky PS Plus je zaradená aj “veľká” hra, dokonca pomerne nová.

Aby sme zbytočne nechodili okolo horúce kaše, pozrite si nasledovné video, ktoré Vám odhalí ponuku PS Plus mesiaca jún pre všetky aktuálne PlayStation zariadenia, t. j. PS4, PS3 a handheld PS VITA.

Kto by to bol povedal, že hlavným ťahákom tohtomesačnej ponuky bude práve titul NBA 2K16, ktorý sa teší mimoriadne obľube ako zo strany hráčov, tak i recenzentov. K nemu dostanú majitelia PS adventúru Gone Home, ktorá svojimi kvalitami taktiež poteší nejedného hráča.

Pre PS3 je ponuka taktiež zaujímavá. Prvou hrou bude puzzle počin Echochrome, ktorý kritici veľmi chválili a dokonca sa dočkal i pokračovania (to však v rámci PS Plus nie je). Druhý titul poteší najmä priaznivcov hororov, keďže pôjde o Siren: Blood Curse, ktorý je dokonca zaradený do zoznamu 1001 Video Games You Must Play Before You Die (preklad je v tomto prípade asi zbytočný). Japonská hororová séria Siren začala svoju púť ešte na PS2 a ak ste titul náhodou zatiaľ nehrali, teraz je tá správna chvíľa na nápravu.

Majiteľom handheldu PS VITA sa tento mesiac môže knižnica hier rozrásť o God of War: Chains of Olympus. Tu netreba hovoriť, o čo sa jedná, malo by to asi rovnaký účinok a nosenie dreva do lesa. Druhý titul už tak veľmi nenadchne, keďže sa jedná o počin Little Deviants, ktorý je iba mierne nadpriemernou záležitosťou, no vždy lepšie niečo, ako nič.

To by sme mali ponuku na tento mesiac. Ak Vás zaujíma dostupnosť hier, tak do svojej knižnice si ich budete môcť pridať budúci týždeň, konkrétne od 7. júna.

Komentuj!