Register

A password will be e-mailed to you.

Bethesda sa oficiálne stáva šiestou hernou spoločnosťou, ktorá sa rozhodla spustiť launcher na podporu vlastných hier. Čo z toho vyplýva pre samotných hráčov?

EA Games majú Origin, Ubisoft Uplay, Blizzard Battle.net, Rockstar zase The Rockstar Games Social Club a posledný, kto rozšíril tento zoznam, bol Epic Games so svojim Epic Games Launcher. Bethesda teda doplní ich rady a reálne môžeme predpokladať, že nebude posledným štúdiom, ktoré sa uchýli k podobnému kroku. Laucher nesie názov Bethesda.net. Na prvý pohľad sa zdá, že Bethesda nevydáva až toľko hier, ako iné spomenuté štúdiá, čo je do istej miery pravda, ale okrem Falloutu pod ňu patrí aj The Elder Scrolls, Dishonored, Wolfenstein, The Evil Within a bude pod ňu patriť aj nový DOOM.

Bethesda-Logo

Najväčšie obavy hráčov sa logicky týkali toho, že sa hry od Bethesdy ďalej nebudú objavovať na Steame. Ďaleko reálnejšie však je, že tomu tak nebude, avšak je viac než možné, že hry budú potrebovať pred spustením potvrdenie cez Bethesda.net. Launcher by mal taktiež ponúkať prehľad a správu všetkých možných módov, čo zase u niektorých viedlo k obave, či nebudú spoplatňované. Ani táto obava sa však nateraz nejaví ako reálna.

Bethesda.net je zatiaľ v alfa fáze, takže zatiaľ je na hodnotenie príliš skoro. Pokiaľ však máte záujem si ho vyskúšať, môžete tak urobiť priamo na oficiálnych stránkách

Komentuj!