Register

A password will be e-mailed to you.

Ak ste netrpezlivo vyzerali na prvú ukážku adaptácie populárnej hernej série Assassin’s Creed, vaše čakanie sa práve skončilo. Len pred pár hodinami bol vypustený oficiálny trailer.

Fanúšikovia čakali na túto chvíľu dlhšie a dočkali sa jej v rámci talkshow Jimmy Kimmel Live. Oficiálny dátum premiéry je síce ešte ďaleko, keďže filmu sa dočkáme až na konci roka, konkrétne 21. decembra 2016. Už teraz si však môžete vychutnať prvé zábery. Tvorcovia traileru v prvom rade prekvapili, že ako hudobný podkres zvolili skladbu I am God od rapera Kanyeho Westa. Mnohé kritické ohlasy dávajú najavo, že to nie je úplne šťastná voľba a k danému typu materiálu sa tento typ hudby vôbec nehodí. Samotný materiál však vyvoláva spokojnosť a to predovšetkým u hráčov série. Podľa nich je tam totiž všetko, čo patrí k tejto značke a presne v takej podobe, akej si to predstavovali.

Pripomíname, že filmový Assassin’s Creed nie je klasickou hernou adaptáciou, pretože nevychádza zo žiadneho konkrétneho dielu. Miesto toho sa prezentuje úplne novými postavami a novým príbehom, ktorý bude klasickým doplnkom vystavaného univerza. V rámci neho sa pozrieme do Španielska 15. storočia, priamo do čias inkvizície. Aké sú vaše názory na samotný trailer?

Komentuj!