Register

A password will be e-mailed to you.

Približne pred mesiacom sme Vás informovali o zaradení Need for Speed™ Most Wanted (2012) do ponuky služby EA Origin, pričom titul bol ponúkaný v rámci “On the House” úplne zadarmo. Dnes už je NFS minulosťou, na rad prišiel ďalší titul. Tentokrát je to FPS z WW II (Druhá svetová vojna), a ten z Vás, kto tipoval Medal of Honor mal pravdu.

EA vymenilo v službe EA Origin závody Need for Speed™ Most Wanted (2012) za výbornú FPS Medal of Honor™ Pacific Assault. Titul sa zameriava na vojnu v Pacifiku, ako naznačuje už samotný názov. V hre sa prevtelíte do Toma Conlina, s ktorým si na vlastnej koži okúsite napríklad útok na Pearl Harbor.

do clanku

Ak si spomínate na Medal of Honor™ Allied Assault, ten obsahoval legendárnu misiu, ktorá znázorňovala vylodenie v Normandii. V prípade Medal of Honor™ Pacific Assault sa jedná práve o útok na Pearl Harbor, ktorý patrí medzi pamätné momenty tejto dlhoročnej, dnes bohužiaľ “mrtvej” série. Samozrejme, tento moment nie je to jediné, čo hra ponúka, zavše spomenieme ešte napríklad Guadalcanal a Tarawu.

maxresdefault

Pacific Assault patrí medzi to najlepšie v rámci celej série, čo dokazuje aj priemer hodnotení na Metacritic, ktorý sa zastavil na 80%. Samozrejme treba brať na zreteľ, že titul už má 12 rokov, čo sa na hernom zážitku mierne podpísalo, teda najmä z grafického hľadiska. Čo hra z dnešného pohľadu stráca na grafike, to zase vynahrádza výbornou atmosférou, takže sa nenechajte odradiť a smelo sa do hry pustite.

ORIGIN

Zatiaľ je tu však menší háčik. Hra už síce bola zaradená do ponuky, no zatiaľ pri nej svieti nápis “Coming soon”. Kedy sa EA rozhodne spustiť sťahovanie nevieme, no určite Vám dáme vedieť. Do tej chvíle si nachystajte bojovú výbavu, v najväčšom bojovom konflikte všetkých čias sa Vám určite bude hodiť.

UPDATE

Titul už je voľne dostupný na stiahnutie, tak neváhajte a využite túto vynikajúcu ponuku, nepotrvá večne (minimálne mesiac by však hra mala byť v ponuke).

Komentuj!