Register

A password will be e-mailed to you.

Horror Layers of Fear od poľského štúdia Bloober Team vychádza už o niekoľko dní. Skôr, než sa vypravíte dokončiť “Opus magnum” hlavného protagonistu titulu si môžete pozrieť nový trailer, ktorý sa tentoraz zameriava najmä na ukážku gameplayu.

Tento počin od nezávislého štúdia zo susedného Poľska pojednáva o príbehu maliara, ktorému sa v minulosti prihodilo niečo skutočne desivé. Rozhodne sa dokončiť svoj majstrovský kúsok, vďaka ktorému by podľa neho mohol konečne nájsť vytúžený pokoj v duši.

heads

Keďže ide o horror, nebude to také jednoduché, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Pri preskúmavaní sídla hlavnej postavy sa postupne začnú diať čoraz bizarnejšie veci, ktoré Vám nedajú spať. Nočné mory, halucinácie a rôzne prízraky naznačujú, že v tomto dome nie je niečo v poriadku. Alebo sa všetko deje iba v hlave hlavnej postavy? To je zatiaľ záhada, ktorú sa budete môcť vypraviť rozlúštiť už 16. februára, kedy vychádza finálna verzia hry.

layers_of_fear_dolls

Do tohto dátumu nájdete na Steame titul v Early Access verzii. Pred príchodom konečného produktu tu ešte máme nový gameplay trailer, aby ste si mohli urobiť predstavu čo  Vás približne čaká. Ak ste o hre náhodou ešte nepočuli, odporúčame Vám to napraviť, Layers of Fears pôsobí ako výborný kúsok pre fanúšikov horrorového žánru.

Komentuj!