Register

A password will be e-mailed to you.

Áčkové strielačky z prvej osoby sa za posledné roky čoraz viac začali podobať filmom. Prečo to ale neskúsiť aj opačne? Už v apríli sa do kín dostane film Hardcore Henry inšpirovaný strielačkami z prvej osoby a podľa nového traileru to bude neskutočná zábava.

Ako viacerým originálnym nápadom, aj tomuto filmu pomohla vzniknúť crowdfundingová platforma IndieGoGo. Ľudia sa pomerne rýchlo vyzbierali na potrebnú sumu 250.000 dolárov, a tak si dnes môžeme vychutnať prvý trailer.

Miestami si skutočne budete pripadať ako vo videohre a niektoré scény sú ako vystrihnuté z Call of Duty a iných populárnych FPS titulov z posledných rokov. Napriek indie pôvodu tohto filmu vyzerá byť Hardcore Henry veľmi dobre zvládnutý aj po technickej stránke. Veď posúďte sami:

Pokiaľ ide o príbeh, Hardcore Henry neprinesie nič revolučné. To ale nikomu nevadí, dej je pri takomto žánri druhoradý. Hlavný hrdina, z ktorého pohľadu vidíme celý film, sa prebúdza s amnéziou po tom, ako ho pomocou pokročilej technológie oživila jeho žena. Tá mu toho ale veľa nestihne vysvetliť, keďže už o 5 minút po ňom strieľajú neznámi žoldnieri a unesú mu ženu. Henry ju musí získať späť a popritom vyriešiť záhadu svojej identity.

Do filmu Hardcore Henry bolo obsadených aj zopár veľkých hollywoodskych mien ako Tim Roth (známy najmä z takmer všetkých tarantinoviek) a Sharlto Copley (District 9, Elysium).

Vidíme sa v kine!

Komentuj!