Register

A password will be e-mailed to you.

Rise of the Tomb Raider očakávali na PC všetci priaznivci akčných adventúr. Čakanie končí, pre tých z Vás, čo ste si hru predobjednali cez Steam sa odomkne už dnes popoludní, oficiálny predaj krabicových kópií však u nás začne až zajtra. Tesne pred vydaním máme k dispozícii viaceré grafické porovnania, takže sa na ne môžeme spoločne pozrieť.

V prvom videu máme porovnanie, ktoré ukazuje, ako odlišné budú maximálne, stredné a minimálne grafické nastavenia. Aj na stredných, teda medium detailoch hra vyzerá skutočne veľmi pekne, no pre tých z Vás, čo chcú skúsiť minimálne nastavenia, by som odporúčil vydržať, pokiaľ nebudete mať lepší HW, aby ste sa zbytočne nepripravili o ten pravý zážitok z Rise of the Tomb Raider. Medzi medium a low nastaveniami už je naozaj veľký rozdiel, veď sa môžete presvedčiť na vlastné oči.

Aby jedno porovnávanie nebolo málo, máme ešte ďalšie, no ak zrovna neobľubujete nemecký jazyk, prípadne Vám trhá uši, alebo máte traumu vďaka Vašej pani učiteľke nemeckého jazyka, odporúčam vypnúť zvuk. Čo myslíte, že Lara robí vo videu, ak sa zameriate na nasledovný, precítený výraz?

Tretie video sa zameriava na porovnanie PC verzie s XBOX One, ktorá vyšla ešte počas minulého roka. Treba uznať, že XBOX One verzia vyzerá pekne a v boji so silnejším PC sa nemá za čo hanbiť.

Ak by Vám jeden súboj PC vs. XBOX One nestačil, máme v zálohe aj druhý, tentokrát sa opäť potešia najmä priaznivci nemeckého jazyka.

V poslednom videu sú predvádzané efekty, ktoré si vychutnáte v PC verzii, samozrejme, ak na to máte dostatočne výkonnú HW zostavu.

V prípade, ak ste náhodou nezaregistrovali, Nvidia už zverejnila nové ovládače pre svoje grafické karty s označením 361.75, ktoré sú optimalizované pre Rise of the Tomb Raider. Dámy a páni v AMD sú pravdepodobne ešte na dovolenke, posledný update ovládačov zverejnili pred Vianocami, ak teda nerátame beta ovládače vydané pred 20 dňami. Na druhú stranu, aspoň nemusíte strácať čast s updateom.

Komentuj!