Register

A password will be e-mailed to you.

Tekken patrí medzi stálice bojových hier a po celom svete má milióny oddaných fanúšikov. Najnovší, v poradí už siedma čast však zatiaľ vyšla iba na herné automaty v Japonsku, no tento rok by mala doraziť aj na herné konzoly, dokonca sa objavujú náznaky verzie pre PC. V uplynulých hodinách sme dostali nový trailer, oznamujúci návrat starej známej bojovníčky, ktorá je v Tekkene od prvého dielu z roku 1994.

Fanúšikovia iste vedia, že hovoríme o Nine Williams, jednej z najobľúbenejších ženských postáv v celej sérii. Dokonca si vďaka popularite vyslúžila táto írska nájomná vrahyňa v roku 2005 spin-off Death by Degrees. Nový trailer potvrdzuje, že sa Nina Williams zúčastní aj najnovšieho “King of Iron Fist Tournament” v Tekken 7: Fated Retribution.

Tentokrát sa Nina prezentuje vo svadobných šatách, no bližšie príbehové pozadie zatiaľ nepoznáme. Poďme rovno na nový trailer, kde si môžete Ninu Williams vychutnať v akcii proti nemenej známemu Bryanovi Fury:

Zaujímavé je, že Nina pôsobí mladšie, ako v predošlých častiach, ale nakoľko ide o japonskú hru (prípadne plastickú operáciu/botox), môžeme tento fakt nechať bez povšimnutia. Aby ste si mohli model postavy prezrieť lepšie, prikladáme aj obrázok:

Nina

Tekken 7: Fated Retribution príde na herné konzoly PlayStation 4 a XBOX One niekedy v priebehu tohto roka, postavený na Unreal Engine 4. Ak ste fanúšikmi série, ktorú časť máte najradšej?

Komentuj!