Register

A password will be e-mailed to you.

Hráči, je najvyšší čas prezuť autá na zimné gumy. To neplatí len na reálnych cestách, ale aj v hre Rocket League, ktorá v týchto dňoch dostáva vrámci aktualizácie nový Snow Day mód a kopec iných vianočných darčekov.

Snow Day je nový 3 vs. 3 mód, ktorý konečne do Rocket League prináša ľadový hokej. Samozrejme, ako sme už zvyknutí z obľúbených Mutators, ani Snow Day nie je možné hrať ako ranked. Lopta bola nahradená obrovským pukom a trávnatá plocha sa zmenila na klzký ľad. Vlastne, klzký moc nie je, v čom mi dávajú za pravdu aj prvé reakcie na zahraničných fórach.

Rocket-League-takes-a-snow-day

To ale vôbec nevadí, pretože Snow Day vnáša do hry opät nový rozmer – puk a jeho ploché hrany reagujú na stret s autami a stenami úplne inak. Od stien sa puk len ťažko odráža, preto ak ste sa doteraz vyhýbali hre po stenách, hokej v Rocket League to dokonale napraví, pretože budete nepriamo nútení zlepšovať svoj “wall skill”.

Samozrejme. nemôžem opomenúť ani ďalší vianočný obsah na úpravu áut, ako napríklad parohy, vianočné anténky, Santa čiapky a mnoho iných. Zberatelia, majte na pamäti, že všetky vianočné vychytávky sú dostupné iba do 4. januára.

Komentuj!