Register

A password will be e-mailed to you.

Kto by nepoznal sériu Grand Theft Auto, resp. skrátene GTA. Od Grand Theft Auto III, kedy sa séria presunula k plnému 3D, je o každý jeden nový diel obrovský záujem. Zatiaľ najnovšie pokračovanie – GTA V môžete od dnešného dňa nájsť v ponuke “12 Deals of Christmas”, ako titul s poradovým číslom deväť.

GTA V je tu s nami od roku 2013, kedy Rockstar Games priniesli tento očakávaný titul na konzoly minulej generácie. O rok neskôr prišla verzia pre aktuálne konzoly a hráči na PC sa po mnohýh odkladoch dočkali až tento rok. Hru netreba nikomu predstavovať, myslím si, že každý jeden správny hráč vie, čo GTA predstavuje. Iba pre zaujímavosť, aktuálne hodnotenie na Metacritic ukazuje pri PS4 verzii 97%. Ak náhodou GTA nepoznáte (čomu osobne neverím), mali by ste svoj rest okamžite napraviť.

#09

Ako si môžete všimnúť z priloženého obrázku, hra je momentálne k zakúpeniu za cenu 34,99 €, z pôvodných 69,99 €. Naše obchody hru ponúkajú za približne 50 €, takže ušetrených 15 € môže potešiť, prípadne môžete investovať do ďalšieho titulu. Voľba je na Vás.

Komentuj!