Register

A password will be e-mailed to you.

Zaregistruj sa do SK/CZ ligy v hrách Counter-Strike 2, League of Legends, Valorant a Rocket League. 

Nový školský rok prináša novú sezónu Stredoškolskej ešport ligy! Zapoj sa so spolužiakmi do 7. sezóny a zabojujte o titul najlepších stredoškolských ešport tímov na SK/CZ scéne. Registrácie do jednotlivých turnajov sú otvorené; tentokrát sa môžeš tešiť na štvoricu staronových titulov: 

Registrácia do novej sezóny prebieha do 17.11.2023. Do turnajov sa môže zapojiť každý študent strednej školy a gymnázia na Slovensku a v Česku. Hrá sa o skvelé herné vecné ceny v minimálnej hodnote 2500€ (61 000 KČ). 

7. sezóna prichádza rovno s niekoľkými novinkami. Liga tento krát začína 20.11. a potrvá až do konca mája 2024, kedy prebehne finále súťaže. Hráči tak majú jedinečnú možnosť si užiť lepší a dlhší formát ligy. Taktiež do sezóny vstupuje tzv. Last Chance fáza, ktorá umožní tímom ešte raz zabojovať o zotrvanie v lige. 

Poslednou novinkou sú špeciálne jednodňové miniturnaje v ligových hrách, ktoré budú prebiehať počas celej 7. sezóny. V nich sa môžeš zapojiť do súboja o vecné ceny ako napríklad myšky, headsety a iné periférie, ktoré ti vylepšia tvoj herný setup. Celkovo sa môžeš tešiť až na 8 miniturnajov. 

Viac informácií o aktuálnych turnajoch a 7. sezóne nájdeš na oficiálnom webe tu. Sleduj SČSEL aj na sociálnych sieťach Facebook – https://www.facebook.com/stredoskolskaesportovaliga a Instagram – https://www.instagram.com/scsel_league . Ak potrebuješ tím na vstup ligy, pridaj sa na oficiálny Discord ligy tu – https://bit.ly/scsel7discord

7. sezónu SČSEL ti prinášajú hlavní partneri Slovenská sporiteľňa, Fakulta elektrotechniky a informatiky STU, Technická univerzita v Košiciach a Unicorn University. 

Komentuj!