Register

A password will be e-mailed to you.

Vlastníci remaster kolekcie Uncharted: The Nathan Drake Collection na PS4 sa už tento týždeň dočkajú multiplayerového beta testu Uncharted 4: A Thief’s End. Naughty Dog sľubuje, že multiplayer nebude iba “prívesok” k príbehovej kampani, ale pôjde o rovnocennú súčasť hry. Zaujíma Vás, kedy sa dvere beta testu otvoria?

Ak sa na beta test tešíte, nabite si zbrane a tento týždeň v piatok, štvrtého decembra budete môcť vyskúšať, či Vás multiplayer jednej z najočakávanejších hier budúceho roka zaujme. Test sa uzavrie trinásteho decembra, čiže každý hráč bude mať dostatok času. Bližšie informácie zatiaľ nie sú známe, avšak počas dnešného večera by mal Naughty Dog streamovať multiplayer na svojom Twitch účte, snáď sa počas tejto prezentácie dozvieme viac detailov. Pre predstavu, ako bude multiplayerová časť hry vyzerať si pozrite nasledovnú ukážku.

Záverečný diel série Uncharted mal pôvodne výjsť už tento rok, no tvorcovia z Naughty Dog sa rozhodli pre odklad hry, aby sa Nathan Drake so svojimi fanúšikmi rozlúčil v najvyššej možnej kvalite. Nový dátum vydania je stanovený na osemnásty marec budúceho roku.

Komentuj!