Register

A password will be e-mailed to you.

Populárna hra Game of Thrones od štúdia Telltale Games sa dočká druhej série. V rozhovore pre The Hollywood Reporter to potvrdil zakladateľ Telltale Kevin Bruner.

Len tento týždeň vyšla šiesta a zároveň posledná epizóda prvej série adventúry Game of Thrones založenej na rovnomennom seriáli a knižnej sérii A Song of Ice and Fire od Georga R. R. Martina. Podľa slov Kevina Brunera však touto epizódou Game of Thrones nekončí.

“Po tohtotýždňovom finále môžem s radosťou porvrdiť, že pripravujeme druhú sériu Game of Thrones. Momentálne na nej pracujeme,” povedal Bruner. Zároveň priznal, že druhá séria bola v pláne už od začiatku vývoja tej prvej.

Pre tých, ktorí už stihli dohrať poslednú epizódu prvej série by to nemalo byť prekvapením. Viacero hráčov bolo sklamaných, že sa v prvej sérii nedočkali rozuzlenia viacerých dejových línií.

“Otázky, ktoré ostali na konci prvej série nezodpovedané, napríklad kto prežil a kto nie, ako aj následky všetkých vašich doterajších rozhodnutí, budú hrať dôležitú úlohu v druhej sérii. Druhú sériu sme plánovali už od začiatku, ale skutočne by som nemal hovoriť viac,” dodal Bruner.

K dátumu vydania sa zatiaľ nechcel vyjadrovať, predpokladá sa však, že by mohlo ísť o druhú polovicu roku 2016.

Komentuj!