Register

A password will be e-mailed to you.

Dnes sme si pre Vás pripravili v spolupráci s projektom shirtup.sk skvelú súťaž o originálne tričká s hernou tematikou. Počas 5-tich dní rozdáme 6 herných tričiek úplne zadarmo .

Do súťaže sa môže zapojiť skutočne každý. Stačí pod článkom napísať písmeno trička, ktoré by si chcel vyhrať, zazdielať tento článok, a už vo štvrtok sa dozvieš, či si tričko vyhral. Žrebovanie výhercov prebehne v stredu, víťazov ohlásime vo štvrtok cez náš Facebook.

Vyhodnotenie!

Kryštof Kříž

Tričko F

Peter Bednařík

Tričko E

Monika Matějová

Tričko B

James Rick

Tričko D

Marco Feščák 

Tričko A

Matúš Sochanič

Tričko C

Prosím kontaktujte nás na sutaz@somhrac.sk s číslom trička ktoré pre Vás pripraví a doručí náš partner shirtup.sk

Tak neváhajte a vyberajte!

grafika-1024x819

Tričko A,C:

2x somhrac.sk

Tričko B:

Need for Speed

Tričko D:

Fallout 4

Tričko E

Gamers don’t die, they respawn

Tričko F:

I walk with WASD

Takisto sme si pre Vás so shirtup.sk pripravili hernú kolekciu tričiek, ktorú budeme pravidelne dopĺňať o nové a zaujímavé herné motívy. Daj svojmu okoliu najavo, že si hráč! Všetky rozdávané tričká si budete môcť tiež zakúpiť na webe nášho partnera shirtup.sk.

Profil shirtup.sk:

“Sme spoločnosť, ktorá tlačí originálne tričká za tie najlepšie ceny. Dizajny tričiek pravidelne obmieňame a sme rovnako pripravení aj na rôzne sviatky. Pokiaľ si z našej ponuky nevyberiete, môžete si vytvoriť tričko s vlastným návrhom za cenu len 8€!”

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže :

Zo súťaže sú vylúčení redaktori vydavateľa – somhrac.sk , ako aj ich rodinní príslušníci. Pre zaradenie do zlosovania je nutné napísať do komentára POD ČLÁNOK písmeno trička a zdieľať tento článok. Súťažiaci, ktorí splnili podmienky, sú v databáze zoradení vzostupne a každému je pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počeť súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výhercovia sú losovaní na základe náhodne vygenerovaných čísiel na serveri random.org.

Ak sa nám nepodarí s výhercom / výhercami skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov. Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 21. novembra do 25. novembra 2015. Výhercovia budú zverejnení 26. novembra 2015.

Komentuj!