Register

A password will be e-mailed to you.

Veľtrh BlizzCon patrí pravidelne medzi najväčšie herné udalosti roka a bola by chyba neosláviť ho. Napríklad súťažou. Preto sme sa rozhodli v spolupráci s naším partnerom, predajcom (nielen) hier ciernydrak.sk, usporiadať súťaž pre našich verných čitateľov. Tentokrát si prídu na svoje fanúšikovia hier StarCraft II, Hearthstone a Heroes of the Storm.

Súťažiť môžete o nasledujúce ceny:

Hlavná cena – hra StarCraft II: Legacy of the Void

2. cena – hrdina Zeratul pre hru Heroes of the Storm

3. cena – 10x základný balík kariet pre hru Hearthstone

Ceny sa nám však akosi zatúlali a podľa najnovších informácii sa skrývajú v niektorom z našich starších článkov súvisiacich s firmou Blizzard. Do žrebovania bude zaradený každý, kto nám na adresu sutaz@somhrac.sk pošle mail s odkazom na článok, v ktorom sa nachádzajú.

Veľa šťastia!

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení redaktori vydavateľa – somhrac.sk, ako aj ich rodinní príslušníci. Pre zaradenie do žrebovania je potrebné zaslať na adresu sutaz@somhrac.sk odkaz na článok, v ktorom sa nachádza obrázok s cenami. Súťažiaci, ktorí splnili podmienky, sú v databáze zoradení vzostupne a každému je pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počeť súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výhercovia sú losovaní na základe náhodne vygenerovaných čísiel na serveri random.org.

Ak sa nám nepodarí s výhercom / výhercami skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov. Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 6. novembra do 8. novembra 2015. Výhercovia budú zverejnení 9. novembra 2015.

Komentuj!