Register

A password will be e-mailed to you.

The Witcher 3 bol už viac krát počas tohto roka vylepšený rôznymi DLC-čkami a patchmi. Poľský CD PROJEKT RED stojací za vývojom nového pokračovania trilógie o zaklínačovi, podľa románu od Andrzeja Sapkowskeho, sa o hru náležite stará a dokazuje to ďalším patchom, ktorý však prichádza s označením “Huge”, čiže mohutný.

To že pôjde naozaj o mohutný prírastok s číslovkou 10, potvrdzuje aj Marcin Momot, Community Lead & Website Coordinator, ktorý na Twitteri rozprúdil informačné toky vyhlásením, že veľkosť patchu bude 15 GB pre konzole a cca 6 až 15 GB na PC.  Čo teda môžeme od nového patchu očakávať? Hneď 600 rôznych úprav, zmien a vylepšení!

Marcin Momot sa k zmenám vyjadril aj na oficiálnom The Witcher 3 fóre následovne.

“Patch 1.10 prinesie najväčšiu porciu opráv, vylepšení a rôznych iných úprav, aké sme zatiaľ do dnešného dňa pre The Witcher 3 hru priniesli. 600, to je číslo, ktoré označuje počet zmien prichádzajúcich v tomto patchi. Zmeny sa týkajú opravy kopy questov, optimalizácie lepšieho chodu pre konzoly a PC, cez 150 stabilizačných opráv, ktoré by mali upraviť rôzne maličkosti, zasekávania v hre, dodatočné konverzácie s hlavnými postavami v hre, ktoré vylepšia vzťahy medzi vami a týmito postavami a budú mať dosah aj na celkový príbeh hry. Zmeny sa budú týkať najmä inventára, v ktorom sa zmení systém usporiadania a triedenia.”

Celý zoznam opráv si môžete prečítať na tomto linku, teda za predpokladu, že nemáte čo robiť na dlhšiu chvíľku.

Patch má pravdepodobne hru pripraviť na prichádzajúce rozšírenie vo forme prvej platenej expanzie Hearts of Stone, ktorá vychádza už 13. októbra.

 

Komentuj!