Register

A password will be e-mailed to you.

Dnes sme vás informovali o tak trochu šialenej predstave Ubisoftu, ktorý chce postaviť v hlavnom meste Malayzie, Kuala Lumpur, zábavný park plný tematických atrakcií, spojených s hrami, ktoré vyšli pod hlavičkou tohto francúzského gigantu.

V náväznosti na túto novinku vám prinášame takú malú lahôdku.

Pre naozaj veľkých fanúšikov hernej série Assassin’s Creed si internetový obchod Merchoid pripravil klobúk, no tento klobúk nieje obyčajný!

Ide o presnú repliku klobúku, ktorý bude mať v hre na hlave mužský predstaviteľ z dvoch hlavných hrdinov, Jacob Frye.

Bližšie črty klobúka, ako je opísané na stránke predajcu, sú následovné:

  • Oficiálne licencovaný Assassin’s Creed Syndicate produkt
  • Čierny Viktorianský klobúk s hnedou stuhou
  • Medeným Asasínskym odznakom
  • Prepichovou podšívkou s Asasinským vzorom
  • Perfektný na dokonalé splynutie vo Viktoriánskom davom

 

Klobúk vyzerá naozaj špičkovo a pre zarytých fanúšikov tejto niekoľkoročnej, v blízkej budúcnosti nekončiacej sa Asasínskej hernej série, je to doslova “must have”, “no-brainer”, “take my money” záležitosť.

Ak teda chcete splynúť vo vašom Viktoriánskom paneláku, Viktorianskej práci, alebo len jednoducho pôjdete cez obedovú prestávku “zasasinovať” neobľúbeného kolegu, rozhodne siahnite po tomto štýlovom kuse “trendy” doplnku.

Oficiálny Assassin’s Creed Syndicate klobúk si môžete objednať za symbolickú cenu 39.99€ z oficiálnej stránky výrobcu. Pokiaľ dožijete rok 2020 a pôjdete náhodou okolo mesta Kuala Lumpur, klobúk si môžete zakúpiť v jednom z “gift shopov” zábavného parku :)).

 

FC199100ACS_2

FC199100ACS_02_2

FC199100ACS_03_2

 

 

Zdroj: Gamesradar, Vlastný.

 

Komentuj!