Register

A password will be e-mailed to you.

Človek zodpovedný za marketing a PR vydavateľstva Bethesda, Pete Hines, vyhlasuje, že vývojári nemajú v úmysle zdieľať akékoľvek ďalšie informácie o príbehu Fallout 4. V rozhovore tiež poodhalil ich momentálny postoj ku DLC a modom.

Pokiaľ budete počuť akékoľvek dohady a povery o príbehu v horizonte do 10. novembra, do očakávaného vydania hry, určite pôjde o báchorky a výmysly pozornostichtivých jedincov. V rozhovore pre portál IGN totiž Hines prehlásil, že by bol nemilo prekvapený, ak by ešte niekedy IGN uverejnil podrobnosti o príbehu hry. “Chceme ho v plnej miere nechať prežiť hráčom v hre samotnej, čo najviac ako sa len dá,” prehlásil.

Očakáva sa, že Fallout 4 poskytne mod podporu na PC, Xbox One, a PlayStation 4, určite však nebude k dispozícii ihneď po vydaní. V skutočnosti bude dostupná až v budúcom roku. To by mohlo naštvať zopár ľudí, ale ak chcete naozaj výnimočnú hru, takýto prístup je nevyhnutný. Bethesda pracuje zo všetkých síl na hre samotnej. Nie je žiadny priestor na to, aby sa vývojári venovali iným veciam.

Keďže “Žijeme v ére nedokončených hier“, tento prístup je redakcii Somhráč.sk viac ako sympatický.

Dzmg7Xk

“Môžem vám povedať so všetkou istotou, že práve teraz je tím stopercentne zameraný na hru ako takú,” vysvetlil Hines pri otázkach o doplnkovom obsahu. “Podpora mod, DLC… To je všetko pekné, ale ak nepredstavíme fantastickú už 10. novembra, naše plány pre DLC a mod rozšírenia budú irelevantné. Musíme jednoducho dodať skvelú, komplexnú hru. To neznamená, že naši vývojári zatiaľ vôbec nepremýšľali nad rozšíreným obsahom, ale úprimne, v tejto chvíli to nikoho od nás nezaujíma.”

 

 

Komentuj!