Register

A password will be e-mailed to you.

Nathan Fillion nedávno prostredníctvom svojho účtu na Instagrame zverejnil fotku, ktorá naznačovala, že by sme sa mohli dočkať filmu Uncharted s ním v hlavnej úlohe, čiže by sa predstavil ako drzý lovec pokladov menom Nathan Drake. To sa nakoniec ukázalo ako pravda, avšak nejedná sa o oficiálny film, ale o fanúšikovskú produkciu, o ktorú sa postaral režisér Allan Ungar.

Meno Nathana Filliona sa najviac spája s kultovým seriálovým počinom Firefly, no hlavne úspešným detektívnym seriálom Castle, ktorý je v našich končinách známy ako Vtierka Castle. Práve tento herec je už dlhé roky fanúšikmi spájaný s rolou virtuálneho dobrodruha Nathana Drakea. On sám dokonca prejavil záujem o účasť vo filmovej verzii Uncharted a to ešte v dobe krátko potom, čo vyšiel prvý diel tejto úspešnej akčnej série, čiže na prelome rokov 2007 a 2008. Nakrúcanie očakávaného filmu je však stále v nedohľadne, avšak podľa najnovších informácii by v ňom mal hrať Tom Holland, ktorého sme mohli vidieť ako hlavného hrdinu vo filme Spiderman: Homecoming. Najmä preto sa Fillion rozhodol vyprodukovať si vlastnú snímku.

Celý fanúšikovský projekt obsahuje množstvo odkazov na videohernú sériu a zároveň ctí charakterové vlastnosti zúčastnených postáv, čiže Nathana a jeho dlhoročného priateľa a kolegu Sullyho, ktorého stvárnil Stephen Lang. Doterajšie reakcie fanúšikov sú inak výborné a celý počin chvália, ako na Instagrame, tak aj na YouTube, či Twitteri. Snáď práve tento počin dopomôže k nakrúteniu oficiálneho filmu s Nathanom Fillionom v hlavnej úlohe.

Komentuj!