Register

A password will be e-mailed to you.

Séria real-time strategická séria Command & Conquer, sa dočká nového striktne multiplayerového spin-offu Command & Conquer Rivals. Ten bol predstavený na EA Play konferencii, pričom sme sa dočkali aj gameplay videa, detailne popisujúceho hrateľnosť celého počinu.

Samotné gameplay video ukazuje súboj dvoch živých hráčov. Na malej mape sú dve základne, pričom jedna patrí vám a tá druhá, pochopiteľne, vášmu súperovi. Vašou úlohou je obsadiť políčka okolo rakety, ktorá pokiaľ sa nabije, tak môže zaútočiť na vášho soka, ktorý vďaka tomu stratí život. Obaja hráči sa snažia zabrať si raketu a preto musíte neustále produkovať nové jednotky a taktizovať nad ich umiestnením. Protivníkových vojakov je totiž najlepšie zničiť hneď v zárodku, kým ešte nenarobia príliš veľkú škodu.

Ako ste už mohli pochopiť, tak sa nejedná o plnohodnotné pokračovanie a ide skôr len o akúsi menšiu mobilnú odbočku. Dátum vydania Command & Conquer Rivalszatiaľ nebol upresnený, avšak dočkať by sme sa ho mali už čoskoro. Uvidíme ako tento ambiciózny titul nakoniec dopadne, no zatiaľ sa u fanúšikov série nestretol s príliš nadšenými ohlasmi.

Komentuj!