Register

A password will be e-mailed to you.

Nie je to tak dávno, čo ste vďaka sympatickej akcii mohli získať zdarma platené rozšírenia Rise of the Hutt Cartel a Shadow of Revan multiplayerovej záležitosti zo sveta Hviezdnych vojen, Star Wars: The Old Republic. Momentálne navyše môžete získať zdarma aj DLC Knights of the Eternal Throne.

Táto ponuka však platí iba pre tých hráčov, ktorí používajú grafické karty s čipom NVIDIA. Ak k nim patríte, jediné čo musíte spraviť je stiahnuť si do svojho PC Geforce Experience client a tam si do 13. decembra 2017 vytvoriť účet. Kódy budú zasielané prostredníctvom neho, následne ich však ešte musíte aktivovať na tomto odkaze po prihlásení sa do vášho The Old Republic konta. Hoci akcia oficiálne trvá až do 13. decembra 2017, nie je známy presný počet kódov, ktoré budú k dispozícii. Preto by ste sa mali poponáhľať, aby ste náhodou neobišli naprázdno.

Okrem rozšírenia Knights of the Eternal Throne navyše získate zdarma aj Outlander Character Token, vďaka ktorému si okamžite môžete vytvoriť postavu na 65 leveli, herný speeder Chiss Talon Interceptor Airspeeder a brnenie Force Veteran’s Armor Set. Takže zbytočne neváhajte.

Komentuj!