Register

A password will be e-mailed to you.

Séria EA Sports UFC patrí medzi najmladšie športové tituly v portfóliu EA. Nakoľko sú však zápasy v zmiešaných bojových športoch stále populárnejšie, nemožno sa čudovať tomu, že aj herná séria sa postupne rozrastá.

Už budúci rok vo februári nás totiž čaká EA Sports UFC 3. Iba pred pár dňami sme mali možnosť vyskúšať si otvorenú betu, z ktorej sme pre vás natočili priložené video. Ako je vidieť, hra je stále poháňaná Ingnite enginom, ktorý zatiaľ využívajú autori aj pri NHL. Je trochu škoda, že tvorcovia nesiahli po Frostbite engine, keďže nové časti nevychádzajú každý rok, no pravdepodobne na to nebol dostatočný rozpočet. Napriek tomu hra vyzerá dobre, čo dokazujú i gameplay zábery z verzie pre štandardnú PlayStation 4.

Ak ste fanúšikmi tohto druhu športu, poznačte si do kalendára dátum 2. február. Bohužiaľ, majitelia PC si opäť musia nechať zájsť chuť, na túto platformu sa hra nepozrie. V prípade, že ste betu vyskúšali, určite sa podeľte o svoje dojmy v komentároch, radi si prečítame ako na vás hra zapôsobila.

Komentuj!