Register

A password will be e-mailed to you.

Len nedávno vyšla druhá časť expanzie k Pillars of Eternity a Obsidian Entertainment už oznámil ďalší projekt. Bude ním RPG s názvom Tyranny.

Je to do istej miery prekvapením, pretože o vývoji nového titulu verejnosť nevedela. V roku 2014 pritom Obsidian, ktorý do tej doby tvoril výhradne RPG tituly, ohlásil vývoj multiplayerovej strieľačky Armored Warfare. Všeobecne sa čakalo, že popri vývoji Pillars of Eternity, jeho dvoch DLC a Armored Warfare Obsidianu nezostane čas na iný projekt. Opak je však pravdou a projekt s názvom Tyranny je dokonca bližšie k vydaniu, ako by ste si mysleli. Vypovedá o tom aj profil na platforme Steam s veľavravným Coming Soon. Naisto ho tak môžeme očakávať behom tohoto roka a veľmi pravdepodobne skôr, ako na jeho konci.

Tyranny je izometrické RPG, podobne ako Pillars of Eternity. Tentokrát však už vývojári vďaka spolupráci nadviazanej s vydavateľom Paradox Interactive nemuseli ísť cestou kickstarterovej kampane. Tyranny vás zavedie do sveta, ktorý ovládli sily zla.V tomto prípade ho však nebudete oslobodzovať spod jeho vlády, naopak sa ujmete jeho správy.  Osudy všetkých ľudí budú vo vašich rukách a je len na vás, či to skúsite po dobrom, alebo nastolíte krutovládu. Námet znie rozhodne sľubne a zaujímavo vyzerajú aj prvé materiály. Autori už dokonca predstavili aj mapu sveta, ktorú si môžete pozrieť priamo na oficiálnych stránkach. Neviem ako vy, ale my sa na výsledok tešíme.

Komentuj!