Register

A password will be e-mailed to you.

Uncharted 4: A Thief’s End patrí k najočakávanejším hrám tohto roku určených pre konzolu PlayStation 4. Preview k hre bolo dokonca pripojené k premiére filmu Star Wars: Sila sa prebúdza. Dátum vydania v európskych regiónoch je stanovený na 27.4.2016, čiže už relatívne čoskoro. A už koncom tohto týždňa si všetci záujemcovia môžu vyskúšať zadarmo beta verziu. Má to však háčik. 

Beta verzia bude spustená od 4. do 6. 3. 2016, čiže pobeží od piatka do nedele. Začať by mala približne o 18:00 nášho času. Prihlásiť sa do nej pritom môže skutočne každý. Háčik je v tom, že teoreticky by mala fungovať iba v regióne Británie. Prakticky však aj u nás, ak máte vytvorený účet na britskej PlayStation Store. Testovať  budete môcť logicky iba multiplayer, pričom otvorená betaverzia má obsahovať trojicu máp z team deathmatch módu. Tie by mali byť založené na lokáciách určených pre singleplayer, takže môžete aspoň čiastočne pozrieť, ako bude vyzerať hotová hra. A to sa cení.

Ide tak o dobrú správu pre tých, ktorí sa nemohli zapojiť do uzavretej bety. Tá bežala počas decembra 2015 a zapojiť sa do nej mohli len majitelia kolekcie Uncharted: The Nathan Drake Collection. Vtedy bol ešte dátum vydania stanovený na marec 2016. Odvtedy sa však pár vecí zmenilo a vývojári si zjavne nechcú uponáhľať diel, ktorý má byť pravdepodobne poslednou kapitolou samotného Nathana Drakea – nie však série Uncharted. Ako to bude naozaj budú môcť hráči posúdiť približne za 2 mesiace.

uncharted_4_drake_close_up_1421239570

Zatiaľ im neostáva nič iné len čakať a skrátiť čas si môžu aj účasťou v bete. Teda pokiaľ spĺňajú podmienky. Tešíte sa na štvrtý diel so známym dobrodruhom?

UPDATE

Beta bude dostupná bez obmedzenia regiónu, takže sa môže zapojiť každý jeden z Vás.

Komentuj!