Register

A password will be e-mailed to you.

Od minuloročného Blizzcon-u väčšina z nás vie, že medzi hrdinov hry Heroes of the Storm smeruje, mimo iných, aj Greymane. Ten je po poslednej aktualizácii konečne dostupný aj v nexuse. Pozrime sa teda bližšie na jeho schopnosti.

Greymane môže lubovoľne zmeniť formu z človeka na worgena. V podobe človeka je na určený diaľku (ranged), zatiaľčo po transformácii na worgena sa z neho stáva zabijak na blízko (meelee). Schopnosť transformácie Greymane-a bola pri jeho postave očakávaná od začiatku, otázne ale bolo, ako sa s tým popasuje samotný Blizzard z pohľadu hernej mechaniky.

Premena na worgena spôsobí rýchle vrhnutie sa na nepriateľa. Na druhej strane, premena naspäť na človeka je nápomocná pri úteku do bezpečia.

Hrdina má rozdielne schopnosti v ľudskej a worgenej forme. Ako človek používa schopnosti “Gilnean Cocktail” a “Inner Beast”. Gilnean Cocktail je hádzacia fľaša, ktorou môže zasiahnuť skupinu nepriateľov (najväčší damage udeľuje prvému trafenému). Inner Beast zvyšuje rýchlosť útoku po obmedzenú dobu. Ako worgen využíva “Razor Swipe” a “Inner Beast”. Razor Swipe spôsobuje damage na širokú oblasť priamo pred hrdinom. Inner Beast funguje v oboch podobách hrdinu rovnako.

Pri výbere “R-kovej” hrdinskej schopnosti sú na výber “Go for the Throat” a “Marked for the Kill”. Go for the Throat spôsobuje rýchly presun k nepriateľovi, transformáciu na worgena a spřšku úderov, spôsobujúcich veľké škody. Marked for the Kill, na druhej strane, bude transformuje hrdinu na človeka a útočí jediným silným výstrelom.

Komentuj!