Register

A password will be e-mailed to you.

Fyzický obsah, rozumej ten, čo môžeš chytiť a fetnúť si k nemu (ak si jeden z tých, ktorí robia takéto veci), je často omieľaná téma zberateľských edícií hier. Vo veľa prípadoch takáto edícia obsahuje nevyhnutné minimum a veľmi skúpe maximum. Taký Blizzard sa spolieha viac na digitálny obsah a okrem mohutnej krabice v nej nájdete len knihu plnú grafických návrhov, dvd zo zákulisia tvorby hry a cd soundtrack. Čo samozrejme nie je zlý prístup, no veľa hráčov má skôr úchylku uchopiť dačo pevné do ruky a pohrať sa s tým (muhaha).

Taký Square Enix (Deus Ex, Hitman, Tomb Raider, Legacy of Kain) sa k tejto problematike postavil chlapsky a do pripravovanej zberateľskej edície hry Just Cause 3 narval obsah, ktorý si sami hráči zvolili.

38.1 centimetrová replika vystreľovacieho háku hlavného protagonistu Rica je hlavným ťahadlom, ktorým disponuje zberateľská edícia. Repliku dopĺňa 24 x 24 cm mapa nachádzajúca sa v hre a kniha s pevnou väzbou, v ktorej nájdete grafické kresby a návrhy. Do hry dostanete aj digitálny obsah vo forme obrnených vozidiel nabúchaných vojenskou výzbrojou.

just-cause-3-collectors

Damian Garcia, produktový senior manažér dopĺňa: “Zo všetkých predmetov, ktoré sme dali hráčom na výber, bol vystrelovací hák jednoznačne najpopulárnejší.”

Hráči mali na výber z predmetov, ako boli napríklad repliky vozidiel z hry v pomere 1:32., ruksak s logom hry, zničitelnú sochu Generála Di Ravella, helikoptéru na diaľkové ovládanie a ďalšie iné predmety, ktoré sú spísané tu.

Square Enix si pravdepodobne nevie zvoliť obsah takýchto zberateľských edícií interne, a preto vám ponúka podobnú šancu zvoliť si obsah ďalšej zberateľskej edície, a to priamo pre hru Deus Ex: Mankind Divided. O obsahu môžete hlasovať tu, po zadaní vášho veku.

Just Cause 3 k nám priletí s mohutnými explóziami a otvorenou akciou 1. Decembra na Xbox One, Playstation 4 a PC.

 

Zdroj: Digitaltrends, Vlastný.

 

Komentuj!