Register

A password will be e-mailed to you.

Akčné šialenstvo nazvané Just Cause je tu s nami už pekných 11 rokov. Práve toľko času uplynulo od vydania prvého dielu, ktorý nasledovali dve pokračovania. To posledné s poradovou číslovkou 3 dorazilo v roku 2015. A pokiaľ ste náhodou dobrodružstvo agenta Rica Rodrigueza minuli, teraz máte jedinečnú možnosť zistiť, či sa nejednalo o chybu.

Na Steame je totiž Just Cause 3 dočasne zadarmo. Naša recenzia dokazuje, že hra stojí za pozornosť, i keď na tie najvyššie méty nedosiahla. Ak sa vám hra zapáči, môžete si ju zakúpiť až so 75% zľavou, čo rozhodne nie je na zahodenie. Akcia sa vzťahuje na všetky edície hry, dokonca je k dispozícii bundle s celou trilógiou (zľava je do výšky 83%). I na predošlé časti Just Cause je aktuálne akcia, tam sa zľava vyšplhala na 80%. Celá ponuka je teda rozhodne viac ako zaujímavá. Tretí diel dokonca nedávno obdržal multiplayerový mod, ktorý je na Steame k dispozícii zadarmo. A čo môže byť lepšie, ako rozpútať práve vojnové šialenstvo s priateľmi, všakže?

Iba nedávno sme sa dozvedeli, že na motívy hry vznikne aj filmové spracovanie. V hlavnej úlohe by sa mal predstaviť Jason Momoa (aktuálne napríklad Aquaman v DC filmoch), pričom réžie by sa mal chopiť Brad Peyton. Na záver iba menšia poznámka, trial verzia bude prístupná ešte približne 32 hodín, čo je dostatočne dlhá doba na otestovanie toho, či je Just Cause 3 pre vás.

Komentuj!