Register

A password will be e-mailed to you.

Dnes sa na oficiálnej stránke Xbox.com objavila informácia o BETA teste pokračovania tejto známej a úspešnej konzolovej hernej série.

Na stránke je v podstate napísané, že pokiaľ si zakúpite špeciálny Xbox One bundle, s ktorým dostanete Gear of War: Ultimate Edition, tak získate možnosť zahrať si BETA test Gears of War 4.

Podmienkou je, aby ste sa do 1. marca prihlásili do vášho Xbox Live účtu a zahrali si Ultimátnu edíciu Gears of War.

Táto akcia platí samozrejme aj pre ostatných hráčov, ktorí už Xbox One majú zakúpený. Stačí len, ak si kúpite samostatnú kópiu a rovnako si do uvedeného dátumu hru zahráte.

maxresdefaultAk sa pýtate na to, kedy samotný BETA test nového Gears of War začne, túto informáciu Microsoft zatiaľ neposkytol. My však predpokladáme, že to bude niekedy po spomínanom 1. marci.

Pokiaľ ešte nevlastníte Xbox One a nehrali ste ani jednu časť z Gears of War série, teraz je možno ten správny čas na kúpu novej konzoly s možnosťou zažiť niekoľko desiatok hodín parádnej akcie.

Xbox One Gears of War: Ultimate Edition bundle sa bude predávať zhruba za 350$ a v obchodoch sa objaví už 25. Augusta.

Pre PC hráčov máme dobrú správu. Konzolu si kupovať nemusíte, pretože Microsoft túto ultimátnu edíciu plánuje vydať aj na PC platformu. Dátum vydania však zatiaľ nebol oznámený.

 

Zdroj: Gamesradar, Gamespot, Vlastný.

Komentuj!