Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Gears of War je jednou z exkluzivít, vďaka ktorej si ľudia kupujú práve konzolu od Microsoftu. Prvý diel vyšiel už pred 10 rokmi, vďaka čomu sa Microsoft rozhodol fanúšikom priniesť vylepšenú a modernejšiu verziu. Vzniklo tak Gears of War Ultimate Edition, ktoré zremastrovalo úplne prvý diel tejto populárnej série, pričom hra zatiaľ vyšla iba na konzolu XBOX One. Už dávnejšie je známe, že príde aj PC verzia, i keď nie je úplne jasné, kedy sa tak stane. Titul sa však omylom objavil v ponuke Windows store, takže možno sa hráči na počítačoch dočkajú už čoskoro.

Práve vďaka zaradeniu titulu do ponuky oficiálneho Windows obchodu si záujemcovia o PC verziu môžu pozrieť požiadavky na hardware, ktoré bude potrebné splniť pre spustenie hry. Samozrejmosťou je Windows 10, bez ktorého sa v tomto prípade nezaobídete. Do budúcna bude Windows 10 vyžadovať čoraz viac hier, takže ak váhate s aktualizáciou, odporúčame využiť upgrade zadarmo, keďže táto ponuka nebude platiť večne. Poďme ale už rovno k veci, nebudeme ďalej strácať čas.

Minimálne požiadavky

OS: Windows 10 x64 (verzia 1511)

CPU: Intel Core i5, 2.7Ghz, prípadne AMD FX šesťjadro

RAM: 8 GB RAM

GPU: GeForce GTX 650 Ti, prípadne Radeon R7 260x; min. 2 GB VRAM

HDD: 60 GB

DirectX 12

Odporúčané požiadavky pre 1080p

OS: Windows 10 x64 (verzia 1511)

CPU: Intel Core i5 @3.5GHz+ or AMD FX 8-core

RAM: 16 GB RAM

GPU: GeForce GTX 970, prípadne Radeon R9 290X; min. 4 GB VRAM

HDD: 60 GB

DirectX 12

V prípade, ak náhodou máte záujem o 4K rozlíšenie, požiadavky budú ešte o niečo vyššie.

Odporúčané požiadavky pre 4K

OS: Windows 10 x64 (verzia 1511)

CPU: Intel Core i7 @ 4Ghz, prípadne AMD FX osemjadro

RAM: 16 GB RAM

GPU: Geforce GTX 980 Ti, prípadne Radeon R9 390X; min. 6 GB VRAM

HDD: 60 GB, SSD

DirectX 12

Konkrétny dátum vydania síce stále prezradený nie je, no možno sa dočkáme už čoskoro. Obsahovo by mala byť konverzia zhodná s XBOX verziou, teda až na dve výnimky, a to Deluxe Weapon Skin Pack a jedenásť bonusových postáv do multiplayeru. Spomínané bonusy by mal obdržať každý jeden hráč, ktorý si titul zakúpi.

Komentuj!